گۆڕان نیوز- مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: زعفران در سطح ۶۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان کشت شده و سالانه ۲۰۰ کیلوگرم از این محصول برداشت می‌شود.

گۆڕان نیوز- مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: زعفران در سطح ۶۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان کشت شده و سالانه ۲۰۰ کیلوگرم از این محصول برداشت می‌شود.

به گزارش گۆڕان نیوز، زاهد حاجی‌میرزایی اظهار کرد: با توجه به اینکه زعفران گیاهی مقاوم، مناسب و سازگار با اقلیم استان است و همچنین به آب کمی نیاز دارد مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه کشت این محصول درآمد مطلوبی برای کشاورزان به دنبال داشته است، افزود: زعفران در سطح ۶۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان کشت شده و سالانه ۲۰۰ کیلوگرم از این محصول برداشت می شود.

مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه در صورت تقاضا از سوی جامعه کشاورزان امکان توسعه این محصول وجود دارد، یادآور شد: با توجه به اینکه میزان تولید زعفران بسیار کمتر از سرانه مصرف استان است تاکنون هیچگونه مشکلی از لحاظ فروش از سوی تولیدکنندگان اعلام نشده است.

حاجی‌میرزایی به چشم انداز تولید زعفران در استان اشاره کرد و گفت: توسعه مزارع زعفران جزو برنامه‌های اولویت‌دار در حوزه گیاهان دارویی است و چنانچه کشاورزان منطقه تمایل به ایجاد این نوع مزارع داشته باشند از لحاظ فنی در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت راهنمایی و مشاوره خواهند گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *