
گۆڕان نیوز- آیین افتتاحیه طرح سفیران سلامت دانشآموزی کردستان روز سهشنبه با حضور جمعی از مسوولان آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی استان در دبستان دخترانه آموزگار سنندج برگزار شد.
به گزارش گۆڕان نیوز، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان در این آیین با بیان اینکه تربیت تمام ساحتی و همه جانبه دانشآموزان از اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، گفت: آماده کردن دانشآموزان برای ورود به جامعه و کسب مهارتهای لازم، کار تربیتی است.
افشین خوشگوار پیشنیاز اصلی تحقق تربیت تمام ساحتی را سلامت جسمی و روانی دانشآموزان عنوان کرد و گفت: در آموزش و پرورش استان ۱۵ برنامه محوری در راستای پیگیری برنامههای حوزه سلامت طراحی شده است که جهتگیری همه آنها، ارتقای سواد سلامت دانشآموزان و دست یابی به مهارت خود مراقبتی و محافظت از بیماری است.
وی با بیان اینکه سفیران سلامت دانشآموزی با معناترین طرح در راستای ارتقای سواد سلامت دانشآموزان هستند و ۱۰ درصد دانشآموزان مدارس استان به همین منظور شناسایی و جذب میشوند، گفت: در قالب این طرح، مطالب آموزشی ارائه و دانشآموزان عضو سفیران سلامت، مطالب را به سایر دانشآموزان و گروه همسالان منتقل میکنند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: در سال تحصیلی جاری ۱۶ درصد دانشآموزان یعنی ۴۱ هزار و ۴۰۰ دانش آموز تحت پوشش طرح سفیران سلامت قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه کرونا با همه تلخیها و سختیها اهمیت اجرای طرح سفیران سلامت دانشآموزی را برای ما تداعی کرد و تهدید کرونا به یک فرصت تبدیل شد، گفت: این فرصت باید به نقطه قوت تبدیل شود که دور از ذهن نیست و کرونا باعث شد، حوزه سلامت مورد توجه قرار گیرد.
خوشگوار با اشاره به راه اندازی ۲۰۰ اتاق بهداشت مدارس در استان، افزود: تاکنون یک میلیارد تومان به استان اختصاص داده شده است، در همین راستا، جعبه کمک های اولیه هزار مدرسه استان نیز شارژ و بروز رسانی خواهد شد.
وی احیای اختصاص اعتبارات حق لباس مراقبین سلامت مدارس را یکی دیگر از اقدامات عنون کرد و اظهار داشت: فضای مناسبی برای ارتقای سواد سلامت دانش آموزان فراهم می شود، ضمن اینکه اعتقاد و باورمندی به این موضوع باعث پیشبرد امور خواهد شد.