مدیرکل تامین اجتماعی کردستان گفت: در راستای اجرای طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی، امکان پوشش بیمه ای برای دانشجویان، دختران و زنان خانه دار فراهم شده و متقاضیان می‌توانند از مزایای این طرح بهره مند شوند.

سید صلاح قریشی اظهار کرد:  زنان خانه دار، دانشجویان و دختران  می توانند به سهولت با مراجعه به سامانه اینترنتی es.tamin.ir  از مزایای این طرح بهره مند شوند.

وی افزود: مشمولان این قانون تمامی زنان ۱۸ تا ۵۰ ساله و دانشجویان هستند و درباره افراد بالای ۵۰ سال نیز میزان سابقه بیمه‌پردازی قبلی به حداکثر سن موردنظر اضافه می‌شود.

قریشی به ثبت نام و ارایه خدمات بدون مراجعه حضوری و امکان انتخاب نرخ پرداخت حق‌بیمه و دستمزد مبنای پرداخت حق‌بیمه اشاره کرد و افزود: نرخ پرداخت حق بیمه زنان خانه دار و دختران برای برخورداری از حمایت های سازمان تامین اجتماعی دارای سه سطح است. در نوع اول نرخ پرداخت حق‌بیمه زنان خانه‌دار و دختران برای برخورداری از حمایت‌های بازنشستگی ۱۲ درصد محاسبه می شود و در نوع دوم شامل بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی با نرخ ۱۴ درصد است. در نوع سوم که شامل فوت قبل و بعد از بازنشستگی  و از کارافتادگی است مبنای محاسبه نرخ ۱۸ درصد خواهد بود.

وی تصریح کرد: بیمه دانشجویی یکی دیگر از پوشش های حمایتی سازمان تامین اجتماعی است که در زمره طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی قرار می گیرد. دانشجویان در بازه سنی ۱۸ تا ۵۰ سال می توانند با مراجعه به تارنمای  es.tamin.ir  از مزایای این طرح استفاده کنند و در صورتی که متقاضی بیش از ۵۰ سال داشته باشد باید معادل مازاد سنی، سابقه بیمه پردازی قبلی داشته باشد.

مدیر کل تامین اجتماعی کردستان خاطر نشان کرد: این امکان فراهم شده است که سابقه بیمه دانشجویی پس از فارغ التحصیلی به بیمه اشتغال آنها اضافه شود و متقاضیان در صورت بهره مندی از پوشش درمانی بیمه متعلق به والدین خود نیازی به پرداخت حق سرانه درمان نداشته و از خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی برخوردار خواهند شد.

قریشی خاطر نشان کرد: انتخابی بودن استفاده از خدمات درمانی از دیگر مزایای طرح بیمه زنان خانه‌دار و دانشجویی است. به عبارت دیگر در صورتی که زنان خانه دار و دانشجویان متقاضی استفاده از این نوع بیمه تحت تکفل پدر، مادر یا همسر خود بوده و از این طریق از مزایای درمانی سازمان تأمین اجتماعی برخوردار باشند، نیازی به پرداخت حق سرانه درمان نیست و در غیر این صورت می‌توانند با پرداخت حق سرانه درمان مصوب(ماهیانه ۹۲ هزار تومان) از خدمات درمانی مراکز ملکی و همچنین طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی نیز برخوردار شوند.

وی درباره مزیت طرح بیمه دانشجویی گفت:«دانشجویان با شرکت در این طرح دارای سوابق بیمه‌ای شده و این سوابق با توجه به نرخ حق بیمه در احراز شرایط تعهدات بلند مدت سازمان تأمین اجتماعی (بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی) بسیار مؤثر است. در واقع افراد تحت پوشش این طرح، بعد از اتمام دوران دانشجویی، می‌توانند سوابق بیمه‌ای خود را با اشتغال در کارگاه‌ها، اظهار شغل در قالب بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و یا بیمه پردازی به‌طور اختیاری تکمیل کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *