گۆڕان نیوز- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان گفت: توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش با انجام مشاوره شغلی، ایجاد روحیه خودباوری و کشف و شکوفایی تا رسیدن خانواده به خوداتکایی انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار گۆڕان نیوز، رضا طوسی اظهار کرد: شفافیت و اطلاع‌رسانی در انجام اقدامات امداد به جذب کمک‌های مردمی و تقویت بازوی مردمی سازمان کمک می‌کند.

وی افزود: بر همین مبنا اطلاع رسانی خدمات کمیته امداد بر دوش رسانه‌ها و اصحاب رسانه است و ما بر این امر واقف هستیم.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان عنوان کرد: کمیته امداد متفاوت از سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها بوده، یک نهاد مقدس در نظام جمهوری اسلامی که اولین و تنها اداره‌ای است که نام بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی بنا به عقیده‌ای که داشتند و نظر به اینکه این انقلاب برای مستضعفین بوده بر سر در آن حک شده است.

طوسی تصریح کرد: این انقلاب برای نیازمندان و اقشار محروم جامعه بود و کمیته امداد هم بعد از انقلاب برای اینکه موقت در رفع معیشت اقشار کم درآمد کمک کند و در نهایت آنها را به سوی درآمد پایدار و مستقل شدن سوق دهد خدمت می‌کند.

وی اذعان کرد: معیشت نیازمندان مدنظر انقلاب بود و به همین منظور هم این نهاد ساماندهی شد و تا معیشت افراد کم درآمد را ساماندهی و در این راستا اقدامات و برنامه‌های مختلفی را برنامه ریزی کرد.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان تصریح کرد: روز به روز به تعداد کسانی که تحت پوشش کمیته امداد هستند افزوده و این خانواده بزرگ‌تر شده که ما از این بابت ناراحت هستیم و معتقدیم که سهل انگاری و کم کاری ما به عنوان مسؤول و خدمتگذار مردم در روی دادن این امر مؤثر بوده است.

طوس گفت: در بررسی این موضوع و رفع آن لازم است که خدمات اثرگذار انجام شود و مسؤولان به بررسی عملکرد و افزایش خدمت‌گذاری خود اقدام کنند، هر چند که کمیته امداد متولی فقر نیست اما باید شرایط اقتصادی را به گونه‌ای انجام داد که فردی که نیازمند مالی است در کشور وجود نداشته باشد.

وی بیان کرد: همه مردم باید در رفاه و همه نیازمندان هم مثل بقیه مردم دارای خانه، ماشین، درآمد پایدار و سفره پر رونق باشند.

قطع زنجیره فقر در خانواده فقیران

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان اذعان کرد: ماهیت کمیته امداد از ابتدای انقلاب بحث حمایتی و بررسی وضعیت معیشت نیازمندان بوده و بعد از مدتی سایر فعالیت‌های درمان، مسکن، و دیگر نیازهای خانواده‌های نیازمند را در قالب برنامه و فعالیت‌های خود گسترش دهد، که امروزه ۳۵ برنامه و ۱۰۰ فعالیت در دستور کار این نهاد قرار دارد.

طوسی خاطرنشان کرد: به جهت اینکه آموزه‌های دینی ما، هدف و نظر بنیان‌گذار کبیر انقلاب، و منویات مقام معظم رهبر و نیز تأکیدات رئیس امداد کشور و اساسنامه امداد ارائه خدمات اثرگذار است، سه مقوله در دستور کار اصلی امداد استان قرار دارد.

وی یادآور شد: اول اینکه حمایتی بودن حمایت و سلامت نیاز نیازمندان و احصا و اولویت بندی بر اساس منابع موجود باید مرتفع می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان اعلام کرد: پیشگیری بحث دومی است که با هدف قطع زنجیره فقر در خانواده فقیران و جلوگیری از انتقال آن به فرزندان آنها است.

طوسی با بیان اینکه طرح‌های امداد از بدو تا زمان مستقل شدن ادامه دارد، افزود: در یکی دیگر از طرح‌های امداد با نظر و تشخیص علوم پزشکی مبنی بر سو تغذیه مادران باردار، آنها تحت پوشش قرار گرفته و سبد تغذیه و کالا تا زمان تولد فرزند به صورت ماهیانه و مستمر دریافت خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *