گۆڕان نیوز- رئیس قرارگاه جهاد اجتماعی کل کشور گفت: امروز طی مراسمی در شهرهای دیوان‌دره، کامیاران، سنندج، قروه و دیگر شهرهای استان به ۱۱۰ زوج کردستانی جهیزیه اهداء می‌گردد.

به گزارش گۆڕان نیوز، فاطمه چوپانی در تشریح برنامه‌ها و اهداف قرار گاه اظهار کرد: در سال ۸۰ بنیاد عاطفه‌ها در مشهد مقدس شروع به فعالیت کرد؛ در حال حاضر قریب به ۲۳ سال است که بیش از ۹۰۰ نمایندگی در سراسر کشور دارد و بیش از ۳۰۰ هزار نفر را تحت حمایت دارد.

چوپانی در ادامه افزود: این بنیاد خیرینی دارد که در بحث نقدی و غیر نقدی بنیاد آبشار عاطفه ها را حمایت می‌کنند و اگر کسی مبلغ ۵ هزار تومان کمک کند و یا فردی چند صد دستگاه یخچال اهداء کند قطعآ هر دو، عنوان خیر را می‌گیرند.

رئیس قرارگاه جهاد اجتماعی گفت: در حال حاضر بیش از ۱ ملیون و ۳۰۰ هزار خیر را در سراسر کشور داریم و در استان کردستان هم بیش از ۱۰ نمایندگی را دارا میباشیم.وی در ادامه تسریع کرد: در حال حاضر اهداء ۱۱۰ جهیزیه از مرکزیت بنیاد و قرارگاه جهاد اجتماعی کشور به استان کردستان تعلق گرفته است که ارزش ریالی هر یک از این جهیزیه ها بیش از ۳۰۰ ملیون ریال معادل ۳۰ ملیون تومان است.

او گفت: کمک هایی که این بنیاد میکند شامل خانواده های می‌شود که: زنان سرپرست خانواده هستند و یا خانواده ایتام حامیانی دارند که در سراسر کشور به این خانواده ها کمک می‌کنند و آرزوی ایتام را برآورده میسازند؛ و هدف از ایجاد این بنیاد اشتغال و کارآفرینی زوج های جوان در استان کردستان و تحکیم بنیاد خانواده است.

چوپانی افزود: بنیاد آبشار عاطفه ها در بحث نخبگان تحصیلی و حمایت از این افراد از زمانی که دانش آموز هستند تا زمانی که به مقطع دانشگاه و بالاتر می‌رسند، خیرینی دارد که به خانواده های مستعد و محصلان در سراسر تحصیل، کمک می کنند.

وی در ادامه گفت: آبشار عاطفه ها در بحث درمان بیماران صعب‌العلاج هم، با توجه به گستردگی که دارد حمایتشان می‌کند و اگر بیمار براساس شرایطی که دارد بخواهد به شهر های : تهران، یزد، شیراز، مشهد سفر کند در بحث دارو و درمان، اسکان و عمل جراحی مشکلی نداشته باشد و به راحتی پس از دوره درمان به شهر خود بازگردد.

مدیر امور شعب آبشار عاطفه های استان کردستان هم در این نشست افزود: استان کردستان در حال حاضر ۱۰ شعبه فعال دارد که ۴ شعبه در حال ایجاد میباشد.

روناک کنعانیان تصریح کرد:  استان کردستان سه هزار و ۶۷۰ پرونده فعال دارد با جمعیتی بالغ بر ۲ هزار و ۷۰۰ نفر که همه ی پرونده ها فعال می‌باشند و از این آمار حداقل ۲۶۰ نفر ایتام در استان کردستان حضور دارند.

کنعانیان در ادامه افزود: اهداف بنیاد آبشار عاطفه ها این است که ((مددجو نباید ماهی خوردن بلکه ماهی گرفتن را بیاموزد و بتواند به راحتی امرار معاش کند و چند نفر دیگر را زیر چتر خودش حمایت کند)).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *