گۆڕان نیوز- نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: مردم باید از نحوه هزینه کرد زکاتی که پرداخت می‌کنند اطلاع داشته باشند، ضمن اینکه باید تلاش کنیم از این محل برای رفع مشکلات قشر نیازمند جامعه از جمله زنان سرپرست خانوار بهره بگیریم.

گۆڕان نیوز- نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: مردم باید از نحوه هزینه کرد زکاتی که پرداخت می‌کنند اطلاع داشته باشند، ضمن اینکه باید تلاش کنیم از این محل برای رفع مشکلات قشر نیازمند جامعه از جمله زنان سرپرست خانوار بهره بگیریم.

غریبه رحیمی/ خبرنگار گۆڕان نیوز- حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز سه شنبه در جلسه شورای زکات استان کردستان در سنندج اظهار کرد: شاید افرادی در جامعه وجود داشته باشند که از اقسام زکات اطلاعی نداشته باشند به عنوان مثال مردم باید فلسفه پرداخت زکات مال التجاره، کفاره و غیره را بدانند.

وی تاکید کرد: اعضای شورای زکات با کمک روحانیون می توانند در زمینه ترویج و نهادینه شدن فرهنگ زکات تلاش کرده و اطلاع رسانی کنند، چرا که وقتی مردم از فلسفه پرداخت این فریضه الهی و برکات آن آشنا باشند بیشتر به پرداخت آن ترغیب خواهند شد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: مردم همچنین باید از نحوه هزینه کرد زکاتی که پرداخت می‌کنند اطلاع داشته باشند، ضمن اینکه باید تلاش کنیم از این محل برای رفع مشکلات قشر نیازمند جامعه از جمله زنان سرپرست خانوار بهره بگیریم.

جمع آوری ۵۲ میلیارد تومان زکات در کردستان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)کردستان گفت: سال گذشته تعهدات ما در شورای زکات استان، ۳۹میلیارد تومان بود که با جمع آوری ۵۲ میلیارد تومان، ۱۳۳ درصد تحقق برنامه داشتیم.

نماینده ولی فقیه در کردستان: اقسام زکات برای مردم تبیین شود

رضا طوسی افزود: بیشترین زکات جمع‌آوری شده در سال گذشته مربوط به زکات فطریه با ۳۵ میلیارد تومان بود که ۶۹ درصد کل زکات جمع‌آوری شده را در بر گرفت.

وی با بیان اینکه زکات جمع‌آوری شده توسط معتمدین، مردم و خیرین توزیع و گزارش آن به دبیرخانه شورای زکات ارائه می‌شود، گفت: براساس آیین‌نامه، ۸۰ درصد زکات در بین فقرا و ۲۰ درصد در زمینه پروژه‌های عمرانی هزینه می شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان یادآور شد: در استان ۹۱ درصد زکات جمع‌آوری شده در زمینه کمک به فقرا هزینه شده و بیشترین آن در بحث معیشت بوده است.

وی ادامه داد: در بحث عمرانی نیز احداث و تعمیر مسجد، خانه عالم، احداث و تعمیر حوزه علمیه، احدات و تعمیر کتابخانه، غسالخانه و سایر پروژه‌های عام المنفعه از محل زکات جمع آوری شده انجام شده است.

طوسی اظهار کرد: در سال جاری نیز با برنامه‌ریزی‌های لازم در زمینه هدفمند کردن جمع‌آوری زکات و هزینه کرد آن، احصای نیازهای نیازمندان شناسایی شده و تبیین و نهادینه کردن جایگاه زکات انجام شده است، ضمن اینکه در سال جاری نیز چون فصل برداشت محصول هنوز تمام نشده گزارش زکات در جلسات بعدی اعلام خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *