گۆڕان نیوز- این روزها گرچه شهروند رسانه ای فرصتی برای آگاهی بخشی است اما در سال‌های اخیر به‌ واسطه فضای مجازی و در هزارتوی شبکه‌های اجتماعی صداهای انتقادی زیادی درزمینهٔ مشکلات و عدم توسعه‌یافتگی استان کردستان به چشم می‌خورد، اما متأسفانه اکثر موضوع‌ها و محتویات مطرح‌شده شامل نق زدن و غرزدن اجتماعی است تا پرسشگری هدفمند و عقلانی و نقدهای سازنده، چراکه درنهایت کار به‌جایی نمی برند.گرچه بعضی از متون با اهداف گنگ و مغرضانه در جهت تخریب مسئولان و یا دستگاههای اجرایی و یا گرفتن امتیاز و زیر سوال بردن نگاشته می‌شوند.


کار به حدی لوث شده که مسئله در قالب یک عادت رفتاری عامه‌پسند درآمده است که مداوم و همه‌روزه تکرار می‌شود بدون این‌که نگارنده و یا خواننده به دنبال ارائه و یافتن راهکار‌های مناسب برای برون‌رفت از شرایط فعلی و پیشنهادی برای اقدام‌ عملی و اجرایی باشد، در مواردی که راهکارهایی هم ارائه می‌شود خبری از پیگیری برای اقدام متناسب و معمول نیست.
در بیشتر مواقع موضوع‌هایی مطرح می‌شود که معلوم نیست هدف و قصد نگارنده چیست و موارد مطرح‌شده باید توسط چه فرد یا افرادی یا چه بخشی از حکومت و دولت و مجلس و.. درمان شود. پی بردن به این عارضه بزرگ که کردستان گرفتار آن شده است کار سختی نیست و به‌راحتی با بررسی رسانه‌های نوشتاری و الکترونیکی و شبکه‌های اجتماعی قابل‌رؤیت است.
در سال های اخیر رویه غر زدن و نق زدن همه‌گیر و فراگیر شده و کمتر به روش‌های درمان و اصلاح توجه شده است که این رویه خود نوعی نابهنجاری اجتماعی و فرهنگی بر دیگر عوارض معمول استان است که سبب می‌شود بسیاری از افراد فرصت‌طلب در شرایط فعلی با جا زدن خود میان نق زنندگان در زمان هایی مانند انتخابات یا تغییر پست ها و … با مطرح کردن مباحث مختلف با شروع علامت‌های سؤال های متعدد و چرا گفتن ها، برای خود جایگاهی اجتماعی و اجرایی دست‌وپا کنند و به اهداف خود برسند.
لازم است توسط عقلا و کنشگران واقعی اجتماعی و رسانه و دلسوزان، به‌طور واضح و شفاف و شجاعانه در برابر این عارضه ایستادگی و روشنگری شود، باید این فضا به‌طور جد مورد تأمل و واکاوی قرار گیرد، تا مطالبه گری و نقدهای سازنده در مسیر صحیح و عملی و اجرایی خود قرار گیرند تا بتوانند مثمر ثمر شوند و افکار عمومی دلسوزان راستین خود را بهتر بشناسد. مگر نه تداوم این رویه غلط مردم را بیشتر سرخورده و ناامید می‌کند، و متعاقب آن گرفتار عوارض دیگر اجتماعی خواهد کرد و مسیر و ادامه راه اصلاح را دشوارتر خواهد نمود، چون راه به بی‌راهه بیشتری می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *