گۆڕان نیوز- رئیس شبکه دامپزشکی سنندج از اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به مناسبت شب یلدا در سطح شهرستان سنندج خبر داد.

سارا صالحی/ خبرنگار گۆڕان، پویا علی محمدزاده از اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به مناسبت شب یلدا از ۲۷ تا ۳۰ آذر ماه در شهرستان سنندج خبر داد و اظهار کرد: در راستای تامین سلامت غذایی شهروندان در خصوص نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی به مناسبت شب یلدا از تاریخ ۲۷ لغایت ۳۰ آذر ماه سال جاری طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی با بهره گیری از تمامی نیروهای شبکه دامپزشکی سنندج و اکیپ های سیار ستاد اداره کل دامپزشکی استان اقدام خواهد کرد.

وی افزود: در این طرح که در ۲ نوبت شیفت صبح و عصر و ساعات اداری و غیر اداری و همچنین روزهای تعطیل انجام می‌گیرد از تمامی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها و مراکز تهیه غذای آماده، فروشگاه های زنجیره ای و همچنین از کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی و قطعه بندی شهرستان بازدید به عمل خواهد آمد.

وی با اشاره به عملکرد بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی سنندج تا پایان آبان ماه سال جاری اعلام کرد که در ۸ ماهه ابتدایی سال تعداد ۲۷ هزار و ۴۸۳ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام کشتار شده است که ۵۹ هزار و ۶۴۸کیلوگرم فراورده غیر قابل مصرف توسط بازرسان در کشتارگاه دام ضبط و معدوم سازی شده است.

وی در ادامه افزود:تعداد سه میلیون و ۸۷۴ هزار و ۴۸ قطعه طیور در کشتارگاه طیور کشتار شده که ۲۰۰ هزار و ۳۰۷کیلوگرم فراورده غیر قابل مصرف توسط بازرسان در کشتارگاه طیور ضبط و معدوم سازی شده و تعداد۱۸هزارو ۴۵۷ بازدید از مراکز عرضه سطح شهر سنندج انجام شده که۱۸هزار و ۴۲۳ کیلوگرم فراورده فاسد و تاریخ منقضی توسط بازرسان کشف و ضبط شده است. در مجموع ۲۷۸ هزار ۳۶۸ کیلوگرم فراورده غیر قابل مصرف با نظارت بازرسان شبکه دامپزشکی، مسئولین فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاههای دام و طیور و دستیاران آنها قبل از رسیدن به سفره غذایی مردم از چرخه مصرف خارج شده است.

وی افزود در سال جاری تعداد ۳۱ پرونده برای متخلفین در مراجع قضایی و تعزیرات تشکیل شده است و تعداد ۸ مرکز متخلف نیز پس از صدور احکام قضایی و با همکاری اماکن و نیروی انتظامی پلمپ شده اند.

رئیس شبکه دامپزشکی سنندج از مردم شریف سنندج درخواست کرد هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به تاریخ تولید، انقضا، لیبل و مهر دامپزشکی توجه داشته و فرآورده خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند و در خصوص خرید گوشت ماهی از دست فروشان و خودرو‌های سیار هشدار داد که این افراد گوشت ماهی را بدون گواهی حمل و رعایت نکات بهداشتی حمل، نگهداری وبه فروش می‌رسانند. وی از شهروندان خواست تخلفات بهداشتی و موارد مشکوک را به سامانه ۱۵۱۲ و یا شماره ۰۸۷۳۳۱۷۹۸۸۰ اطلاع دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *