گۆڕان نیوز- مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کردستان گفت: طرح بزرگ آبرسانی به سنندج با اعتبار 850 میلیارد تومان از سوی وزارت نیرو، که در بهمن ماه سال ۱۳۹۹ آغاز و در یک سال اخیر سرعت گرفت، آماده بهره‌برداری شد.

گۆڕان نیوز- مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کردستان گفت: طرح بزرگ آبرسانی به سنندج با اعتبار ۸۵۰ میلیارد تومان از سوی وزارت نیرو، که در بهمن ماه سال ۱۳۹۹ آغاز و در یک سال اخیر سرعت گرفت، آماده بهره‌برداری شد.

به گزارش گۆڕان نیوز، مهندس آرش آریانژاد از آغاز بهره‌برداری پروژه آبرسانی به سنندج خبر داد و گفت: یکی از مطالبات بجای شهروندان گرامی سنندج، استفاده از آب شرب سالم و پایدار است، که با آغاز بکار این سامانه به تصفیه خانه‌های شماره یک و دو سنندج، مردم شریف این شهر از آب گوارا و با کیفیت بهره‌مند خواهند شد.

وی افزود: طی چند سال اخیر آب مخزن سد قشلاق سنندج به دلیل تغذیه‌گرایی دچار تغییر در طعم و بو شد و این موضوع، نارضایتی مردم را به دنبال داشت، تا اینکه پس از بررسی‌های تخصصی، تصمیم بر این شد برای رفع مشکل، از سد آزاد بطور مستقیم، آب به سنندج، برسد.

مهندس آریانژاد آغاز طرح آبرسانی سنندج را بهمن سال ۱۳۹۹ اعلام و اظهار کرد: آب شرب سنندج از اولویت‌دارترین پروژه‌های کشور در سطح وزارت نیرو قرار گرفت و بر همین اساس اجرای آن در یک سال اخیر پیشرفت بیش از ۸۰ درصد داشت.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان با بیان اینکه اکنون با یک کار جهادی، طرح آبرسانی به سنندج آماده افتتاح است، ادامه داد: هدف از اجرای این پروژه تامین ۵۷ میلیون متر‌مکعب برای تصفیه‌خانه آب شهر سنندج و پیش‌بینی آب شرب پایدار و با کیفیت جهت پاسخگویی به نیاز جمعیتی معادل ۷۰۰ هزار نفر از مردم این شهر در افق سال ۱۴۲۵است.

وی همچنین عنوان کرد: این پروژه با تلاش شبانه‌روزی ارکان طرح، برای بهبود کیفی و کمی آب شرب شهر سنندج در مدت کمتر از دو سال به مرحله بهره‌برداری رسید که ۸۰ درصد از آن با توجه به ابلاغ تخصیص‌های مربوطه توسط وزارت نیرو، در طول یک سال اخیر اجرا شده است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کردستان به وضعیت توپوگرافی خشن مسیر سامانه اشاره کرد و افزود: این پروژه در مدت زمان کوتاه و در مسیری صعب از لحاظ توپوگرافی و با عنایت به مطالبه به حق شهروندان شریف سنندج، با کار جهادی در کوتاه ترین زمان ممکن، به بهره‌برداری رسید.

وی همچنین تأکید کرد: طراحی، ساخت، نصب، راه‌اندازی آن به طور کامل توسط متخصصان، کارشناسان ایرانی و تولیدکنندگان داخلی انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *