

گۆڕان نیوز- به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بانه، همایش «سواد رسانه ای» با استقبال گسترده علاقهمندان در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش گۆڕان نیوز، به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بانه همایش «سواد رسانه ای» با استقبال گسترده علاقهمندان و مسئولان استانی و شهرستان، خبرنگاران، روابط عمومیهای ادارات و فعالان فضای مجازی در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور بانه برگزار شد.

علی حیدر آقایی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بانه در ابتدای این همایش اظهار کرد: برگزاری همایش سواد رسانه ای در راستای پویش کتابخوانی است که سال گذشته در این شهرستان برگزار شد.
وی با اشاره به مشارکت ۳۳۹ نفر در پویش کتابخوانی کتابخانه های عمومی بانه، عنوان کرد: در بخش نقاشی ۸۱ نفر، مسابقه مکتوب ۹۳ نفر، معرفی کتاب خانواده ۲۰ خانواده، بخش طراحی رژیم مصرف رسانه ای ۹۴ و بخش پویش معرفی کتاب ۵۱ نفر شرکت کردند. بخش اصلی مسابقه مکتوب رسانه از کتاب «رسانه با شما چه میکند» نوشته معصومه نصیری بود و بخشهای جنبی این پویش شامل بخش نقاشی و معرفی کتاب، با استقبال عموم مواجه شد. همایش سواد رسانهای ویژه برنامه اختتامیه نخستین پویش مردمی کتابخوانی است که به برگزیدگان این پویش مردمی جوایز نقدی و لوح یاد بود اهدا و برای شرکت کنندگان در همایش گواهی حضور در کارگاه اموزشی صادر می شود.

فردین مصطفایی، کارشناس ارشد ارتباطات و رسانه نیز در بخش اصلی همایش سواد رسانه ای، گفت: در آینده نزدیک با شکل گیری منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان، این منطقه ویژه اقتصادی نیازمند فعالیت رسانه های نوین اجتماعی است و باید در حوزه رسانه های نوین و بازاریابی دیجیتالی فعالیتهای گستردهای انجام شود. مسئولان باید برای برگزاری دورههای روزنامهنگاری برنامه ریزی کنند.
مصطفایی تصریح کرد: رسانه های جمعی در شهرستان بانه باید بتوانند ظرفیت های اقتصادی و تجاری را بیشتر برجسته و به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی غرب کشور کمک کنند.
این کارشناس ارشد ارتباطات با اشاره به فرصت هایی که رسانههای نوین اجتماعی ایجاد کرده اند، اظهار داشت: تسهیل در اطلاع رسانی، دسترسی به منابع اطلاعاتی نو، کاهش هزینه های اقتصادی و اجتماعی، دستیابی آسان به اطلاعات، تعامل چند سویه میان کاربران، گسترش عدالت رسانهای، شکل گیری کمپینهای اجتماعی، کمک به رشد جامعه، مطالبه گری و کمک به شفاف سازی امور جامعه از مهم ترین فرصتهای رسانههای نوین اجتماعی است.
وی به آسیبهای رسانههای نوین اجتماعی نیز اشاره کرد و افزود: گسترش فیک نیوزها، تغییر سبک زندگی مردم، کم رنگ شدن روابط عاطفی، افزایش هنجارشکنی در جامعه، کاهش نقش نظارتی خانواده، به خطر افتادن سلامت جسمی و روانی، به خطر افتادن حریم خصوصی افراد، اختلال در شکلگیری شخصیت کودکان و نوجوانان، رشد انزوا و تحکیم فردگرایی، تشدید در تعارض ارزش ها و دامن زدن به خشونت از مهم ترین آسیبهای رسانههای نوین است.